Welkom op Picturelovin'

 

Picturelovin' is mijn persoonlijke blog over fotografie en style. Ik las altijd veel blogs waaronder een paar Nederlandstalige, maar deze gingen vooral over beauty. Alle blogs over fotografie en style die ik las waren Amerikaans. Als je op youtube naar style tips zoekt of over hoe je goede foto's kan maken, kom je veel Engelstalige filmpjes tegen. Op een gegeven moment kwam ik op het idee om zelf een blog te maken over deze onderwerpen en zo ontstond Picturelovin'.

 

 

Mijn hobby's en bezigheden

 

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en er zullen dus op mijn blog veel 'do it yourselfs' komen. Veel spullen in mijn kamer zijn zelf gemaakt of goedkoop gekocht en veranderd naar mijn smaak. 

Zoals jullie wel hadden begrepen is een van mijn grootste hobby's fotograferen. Ik vind het vooral leuk om personen te fotograferen omdat je vaak veel in iemands gezicht af kan lezen. Ik zal laten zien wat mijn meestgebruikte apps zijn om foto's te bewerken en hoe bepaalde apps werken (ik heb samsung en apple).

En als laatste vind ik sporten echt heel leuk! Ik hardloop veel en niet omdat het gezond is en ik wil afvallen, maar gewoon voor de 'lol'. Veel mensen zullen zich nu afvragen: "Hardlopen omdat je het leuk vind, hoe dan?". Eerlijk gezecht weet ik hier zelf ook geen antwoord op...

 

 

Mijn passie voor reizen

 

Vanaf dat ik erg jong was ging ik elk jaar en soms vaker op vakantie. Elk jaar gingen we naar andere soort landen of steden van Kenia tot Spanje. Ik heb al veel grote steden gezien als: Barcalona, Parijs, Londen, Kopenhagen, Praag, Nairobi en ga zo nog maar een tijdje door. Boven op mijn verlanglijstje waar ik nog heel graag een keertje naartoe wil is New York. Deze stad interesseerd mij erg omdat ik er veel inspiratie uit kan halen voor foto's kleding en interieur. 

Contact?  

 

Ik vind het leuk om te horen als jullie iets leuk vinden of nog tips hebben. Ik zal hier natuurlijk proberen wat mee te doen! Laat een reactie achter bij de comments en ik zal altijd proberen te reageren. Ik vind het natuurlijk ook heel leuk om complimenten te krijgen en dat kan natuurlijk ook :D. Je kan me ook op twitter volgen: @Picturelovin_. Ik probeer ook op twitter terug te tweeten en ik vind het natuurlijk leuk als je me gaat volgen: twitter.com/PictureLovin_.